Selamat Melayari Blog Saya!

My photo
Seorang insan yang biasa.... namun bercita-cita luar biasa! PENCERAMAH BAHASA PENULIS BUKU RUJUKAN PENULIS KOLUM MAJALAH PENDIDIK PENCERAMAH BENGKEL PENULISAN

3 June 2009

Majlis Makan Malam yang Penuh Nostalgia

Pada 9 Mei yang lalu, satu majlis makan malam amal telah diadakan untuk mengutip derma kepada tabung Yayasan Nanyang Press telah diadakan dengan gilang-gemilang. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua sukarelawan yang mengambil bahagian dalam persembahan dan kerja-kerja belakang takbir sepanjang berlangsungnya majlis tersebut. Berikut ialah beberapa klip video yang berkaitan dengan majlis tersebut:


Ucapan perasmian oleh Pengarah Urusan VM DIAMOND, VIVIAN TAN dengan anaknya, Tan Jia Le. Seterusnya, majlis perasmian disempurnakan oleh Toh Puan Seri Mutiara Rokiah Lim.Persembahan violin oleh Soo Juven Moy, yang hanya berusia 7 tahun yang bersekolah di SJK (C) Chung Hua, Kota Kemuning.

Persembahan khas oleh penyanyi popular negara, Elaine Kang.

Secara tuntas, semua program yang dijalankan dalam majlis itu berlangsung dengan lancar. Terima kasih kepada semua pelajar yang mengambil bahagian.

No comments: